Ohjelma 2018

SYYSKAUSI 2018

Suomalaisia sävelhelmiä -konsertti
Ti 9.10.2018 klo 19.00, Lieksan kirkko
Toivo Kuulan (kuolemasta 100 vuotta) ja Oskar Merikannon (syntymästä 150 vuotta) rakastetuimmat yksinlaulut. 1.kansainvälisen Sibelius-laulukilpailun 2007 voittaja mezzosopraano Annastiina Tahkola & Pianotrio Nova Ensemble: Maija Teikari, piano; Susanna Mieskonen, viulu ja Matti Makkonen, sello.

Konsertin kesto: noin 1 h (ei väliaikaa).
Käsiohjelma: 10 € (tuntia ennen ovelta)
Käsiohjelmamaksu ennakkoon: www.nettilippu.fi (Huom! Asiakkaalle ei muita kuluja. Käsiohjelmamaksua vastaan käsiohjelma ovelta ennen konserttia).
Järjestää: Lieksan seurakunta. Yhteistyössä: Pielinen Soi -festivaali

Tango Kolilla -tapahtuma
Pe 9.11.2018 klo 20.00, Break Sokos Hotel Kolin maisemaravintola
Kahden tangomaan – Argentiina ja Suomi – kohtaaminen. Carlos Gardel – Ástor Piazzolla – Toivo Kärki – Unto Mononen. Suomen ja Savon Gardel – baritoni Juha Kotilainen & Trio Tanguango Hotel Tango -levynjulkaisukiertueella. Trio Tanguango: Susanna Mieskonen, viulu; Kirsi Laamanen, harmonikka ja Maija Teikari, piano.

Nauti argentiinalaisen ja suomalaisen tangon ohella myös hyvästä ruoasta ja juomasta. Mahdollisuus myös pyörähdellä parketilla tangon tahtiin. Vapaa pääsy! Pöytävaraukset: Break Sokos Hotel Koli 020 1234662.
Järjestää: Break Sokos Hotel Koli. Yhteistyössä: Pielinen Soi -festivaali.

Jouluoratorio -konsertti
Su 9.12.2018 klo 19.00, Lieksan kirkko
Camille Saint-Saënsin iki-ihana Jouluoratorio ja rakastetuimpia joululauluja kuten mm. Heino Kasken Mökit nukkuu lumiset ja Otto Kotilaisen Varpunen jouluaamuna. Solisteina mm. sopraano Päivi Pylvänäinen, mezzosopraano Anu Ontronen, tenori Risto Piirainen ja baritoni Joonas Asikainen sekä Kamarikuoro Kaisku, Savonlinna-kuoro ja ESMO-Ensemble (jousiorkesteri, harppu ja urut). Johtaa Matti Makkonen ja Mari-Annika Heikkilä. Sama konsertti kuullaan myös Joensuun kirkossa su 9.12.2018 klo 15.00 ja Savonlinnan Tuomiokirkossa ma 10.12.2018 klo 19.00.

Konsertin kesto: noin 1 h (ei väliaikaa).
Liput: 20/15 € (tuntia ennen ovelta)
Liput ennakkoon: www.nettilippu.fi (Huom! Asiakkaalle ei muita kuluja).
Järjestää: Pielinen Soi -festivaali. Yhteistyössä: Etelä-Savon Musiikkiteatteri- ja Oopperayhdistys ESMO, Kamarikuoro Kaisku, Lieksan seurakunta ja Savonlinna-kuoro.

MENNEET KONSERTIT KEVÄT-KESÄKAUSI 2018

Paateri Soi – Kamarimusiikin helmiä – XI Pielinen Soi -festivaalin avajaiskonsertti
Su 6.5.2018 klo 15.00, Paaterin kirkko, Lieksa
Anton von Webern: Langsamer satz (1905) jousikvartetille & Franz Schubert: Jousikvartetto d-molli (D 810) ”Tyttö ja kuolema”. Vaasan kaupunginorkesterin jousikvartetti: Liisa Makkonen (1.viulu), Anna-Leena Merikivi (2.viulu), Nana Raitaluoto (alttoviulu), Vladimir Reshetko (sello)
Konsertin kesto: noin 1 h (ei väliaikaa).
Liput: 20 €
Liput ennakkoon: 1) www.nettilippu.fi, 2) Johannan Kirjapuoti (040 524 2802), 3) Vuonislahden Taiteilijatalo (0400 170 255)
Yhteistyössä: Vuonislahden Taiteilijatalo ry, Paaterin Galleria-Kahvila/Tanja Rissanen, Lieksan kaupunki.

Ennen konserttia klo 14.30 konsertin teosesittely Paaterin Galleria-Kahvilassa. Pielinen Soi -festivaalin taiteellinen johtaja Matti Makkonen.

”Hotel Tango” – Argentiinalaisen tangon ilta
Ti 8.5.2018 klo 19.00, Kiteesali
Trio Tanguango ”Hotel Tango” -levynjulkaisukiertueella. Gardel – Piazzolla. Trio Tanguango: Susanna Mieskonen, viulu; Kirsi Laamanen, harmonikka ja Maija Teikari, piano.
Konsertin kesto: noin 1,5 h (sis. väliajan).
Liput: 15 € ovelta tuntia ennen sekä ennakkoon: 1) www.nettilippu.fi ja 2) Info Kitee (044 022 6255).
Järjestää: Kiteen kaupungin kulttuuritoimi ja Nova Classics. Yhteistyössä: Pielinen Soi -festivaali.

Koko perheen tapahtumapäivä
Ti 26.6.2018 klo 12.00-16.00, Timitran Linnan alue, Lieksa

Koko perheen tapahtumapäivän kohokohta on klo 14-15 toteutuva ”Metsäsoittoja ja ilmastonpuolustusta” -kantaesitys. Sama esitys nähdään Lieksan lisäksi myös 30.6. Nurmeksessa ja 1.7. Juuassa. Esityksen taiteilijoiden, tieteilijöiden ja nuorten ryhmän ovat koonneet Taideyliopiston Sibelius-Akatemian musiikinteorian lehtori, säveltäjä-muusikko Ville Komppa, Kotkan kaupunginteatterin näyttelijä Annuska Hannula ja Itä-Suomen yliopiston metsäbiotalouden ennakoinnin professori Teppo Hujala. Tavoite on herättää jokainen yleisössä pohtimaan omaa luonto- ja metsäsuhdettaan. Esityksen toteutuksesta vastaavat Kompan, Hannulan ja Hujalan lisäksi viulisti-säveltäjä Matilda Seppälä, huilutaiteilija Kaisa Kortelainen, tanssitaiteilija Siiri Kortelainen, apulaisprofessori Ari Laurén, tutkijatohtorit Aino Korrensalo ja Nina Tokola sekä opiskelija Lauri Kauppila. Nuorten näkemyksiä ympäristöntilasta on koonnut strategisen tutkimusneuvoston rahoittama ALL-YOUTH-hanke. Esityksen valmistelua on tukenut Saastamoisen säätiö. Metsäsoittoja ja ilmastonpuolustusta -esitys on jatkoa tieteen- ja taiteentekijöiden yhteiselle Kohtaaminen huipulla -innovointityöpajalle Kolilla kesällä 2017, jonka yhtenä järjestäjänä oli Pielinen Soi -festivaali. ”Metsäsoittoja ja ilmastonpuolustusta” –esityksestä lisätietoja: http://www.uef.fi/-/tieteilijat-ja-taiteilijat-kayvat-ilmastonpuolustukseen-pohjois-karjalan-kesassa

Koko perheen tapahtumapäivän 26.6. ohjelmassa on lisäksi mm. Nova Ensemble –pianotrion ja Kari Hämynen Orchestran musiikkiesityksiä sekä jo kesällä 2017 yleisöä ihastuttanut leikkimielinen kilpailu ”Maalaa tähtien kanssa”. Lisäksi SPR esittelee toimintaansa ja lapsille on tarjolla katumaalausta ja erilaisia pelejä. Tapahtumapäivän yhteydessä avataan myös Lieksan Taideyhdistyksen 10. kesänäyttely ”Jotakin vanhaa, jotakin uutta”. Taidenäyttelyn pääsymaksu on 3 euroa ja muuten koko perheen tapahtumapäivään on vapaa pääsy. Timitran Linnassa on tarjolla maittava lounas ja piha-alueella on myynnissä pientä purtavaa.

Lieksan taideyhdistuksen taidenäyttely ”Jotakin vanhaa, jotakin uutta” avoinna TalliGalleriassa 26.6.-19.8. ti-su klo 12-18.
Lieksan taideyhdistyksen taidenäyttelyn pääsymaksu: 3 € (lisäksi tapahtumapäivän mahdolliset ruokailut maksullisia). Huom! Illan konserttilipulla koko päivän vapaa pääsy taidenäyttelyyn.
Yhteistyössä: Lieksan Taideyhdistys ry, Timitran Linna.

TalliGalleria Soi – Pielinen Soi -kesän avajaiskonsertti
Ti 26.6.2018 klo 19.00, TalliGalleria (Timitran Linnan pihapiiri), Lieksa (Huom! Konsertin alkamisaika)
Kaski – Kuula (100) – Merikanto (150) – Sibelius & keveämpiä säveliä kesäillassa. Nova Ensemble -pianotrio: Petri Herranen, piano; Susanna Mieskonen, viulu ja Matti Makkonen, sello. Lieksan taideyhdistuksen taidenäyttely ”Jotakin vanhaa, jotakin uutta” avoinna TalliGalleriassa 26.6.-19.8. ti-su klo 12-18. Tervetuloa myös nauttimaan Timitran Linnan ravintolan antimista!
Konsertin kesto: noin 1,5 h (sis. väliajan).
Liput ovelta: 15 € (sis. konsertin ja taidenäyttelyn).
Liput ennakkoon: 1) www.nettilippu.fi (asiakkaalle ei muita kuluja), 2) TalliGalleria, 3) Johannan Kirjapuoti (040 524 2802).
Yhteistyössä: Lieksan Taideyhdistys ry, Timitran Linna.

Vaarinkallio Soi – Alttoviululla ja sellolla
Ke 27.6.2018 klo 18.00, Vaarinkallio, Koli (opastus Kolin Kylältä)
mm. J.S.Bach. Hanna Pakkala, alttoviulu & Ulla Lampela, sello – ”maailmanluokan” Kokkolan kamariorkesterista.
Konsertin kesto: noin 1,5 h (sis. väliajan).
Liput ovelta tuntia ennen konserttia: 15 €.
Liput ennakkoon: www.nettilippu.fi (asiakkaalle ei muita kuluja).
Yhteistyössä: Kolin Kristillinen yhdistys ry, Erkki ja Päivi Sutinen.

Paateri Soi – Alttoviululla ja sellolla
To 28.6.2018 klo 19.00, Paaterin kirkko, Lieksa
mm. J.S.Bach. Hanna Pakkala, alttoviulu & Ulla Lampela, sello – ”maailmanluokan” Kokkolan kamariorkesterista.
Konsertin kesto: noin 1,5 h (sis. väliajan).
Liput: 15 €
Liput ennakkoon: 1) www.nettilippu.fi (asiakkaalle ei muita kuluja), 2) Paaterin Galleria Kahvila (040 1044 055), 3) Johannan Kirjapuoti (040 524 2802).
Yhteistyössä: Paaterin Galleria-Kahvila/Tanja Rissanen, Vuonislahden Taiteilijatalo ry, Lieksan kaupunki.

Koli Soi – Sellolla
Su 1.7.2018 klo 12.00, Hiljaisuuden temppeli, Kolin kansallispuisto
Paaterin kirkossa taltioidun ”Hiljaisuudessa” -soolosellolevyn ohjelmaa – suomalaisia kansansävelmiä ja klassikkosävelmiä. Matti Makkonen, sello.
Konsertin kesto: noin 30 min.
Vapaa pääsy. Säävaraus.
Konsertin yhteydessä on mahdollisuus ostaa Matti Makkosen Paaterin kirkossa taltioitua Hiljaisuudessa -äänitettä.
Yhteistyössä: Kolin Retkiviikko, Metsähallitus.

Koko perheen tapahtumapäivä
Su 1.7.2018 klo 14.00-17.00, Kannaksen leirikeskus (ent. Kannaksen koulu), Juuka

Koko perheen tapahtumapäivän kohokohta on klo 14.30-15.30 toteutuva ”Metsäsoittoja ja ilmastonpuolustusta” -esitys. Sama esitys nähdään Juuan lisäksi myös 26.6. Lieksassa ja 30.6. Nurmeksessa. Esityksen taiteilijoiden, tieteilijöiden ja nuorten ryhmän ovat koonneet Taideyliopiston Sibelius-Akatemian musiikinteorian lehtori, säveltäjä-muusikko Ville Komppa, Kotkan kaupunginteatterin näyttelijä Annuska Hannula ja Itä-Suomen yliopiston metsäbiotalouden ennakoinnin professori Teppo Hujala. Tavoite on herättää jokainen yleisössä pohtimaan omaa luonto- ja metsäsuhdettaan. Esityksen toteutuksesta vastaavat Kompan, Hannulan ja Hujalan lisäksi viulisti-säveltäjä Matilda Seppälä, huilutaiteilija Kaisa Kortelainen, tanssitaiteilija Siiri Kortelainen, apulaisprofessori Ari Laurén, tutkijatohtorit Aino Korrensalo ja Nina Tokola sekä opiskelija Lauri Kauppila. Nuorten näkemyksiä ympäristöntilasta on koonnut strategisen tutkimusneuvoston rahoittama ALL-YOUTH-hanke. Esityksen valmistelua on tukenut Saastamoisen säätiö. Metsäsoittoja ja ilmastonpuolustusta -esitys on jatkoa tieteen- ja taiteentekijöiden yhteiselle Kohtaaminen huipulla -innovointityöpajalle Kolilla kesällä 2017, jonka yhtenä järjestäjänä oli Pielinen Soi -festivaali. ”Metsäsoittoja ja ilmastonpuolustusta” –esityksestä lisätietoja: http://www.uef.fi/-/tieteilijat-ja-taiteilijat-kayvat-ilmastonpuolustukseen-pohjois-karjalan-kesassa

Kannaksen leirikeskuksen koko perheen tapahtumapäivän ohjelmassa on lisäksi mm. Trio Tanguangon musiikkiesityksiä sekä ”Luo keramiikkaa tähtien kanssa”, jota ohjaa keramiikkataiteilija Sinikka Häyrinen. Koko perheen tapahtumapäivään on vapaa pääsy. Lisäksi piha-alueella on myynnissä pientä purtavaa.
Yhteistyössä: Juuan kunta, Kannaksen Kylä ry, Sinikka Häyrinen.

Kannas Soi – Argentiinalaisen tangon ilta
Su 1.7.2018 klo 18.00, Kannaksen leirikeskuksen kivinavetta (ent. Kannaksen koulu), Juuka
Trio Tanguango ”Hotel Tango” -levynjulkaisukiertueella. Gardel – Piazzolla. Trio Tanguango: Susanna Mieskonen, viulu; Kirsi Laamanen, harmonikka ja Maija Teikari, piano. Konsertin yhteydessä yleisöllä on mahdollisuus tutustua keramiikkataiteilija Sinikka Häyrysen ”Mustikkapaikka – uniikkia keramiikkaa” -myyntinäyttelyyn.
Konsertin kesto: noin 1,5 h (sis. väliajan).
Liput ovelta tuntia ennen konserttia: 15 €.
Liput ennakkoon: 1) www.nettilippu.fi (asiakkaalle ei muita kuluja), 2) ”Kohtaamispaikka Ellinkulma” (Huom! Vain käteisellä, 0400 139 160, pirjo.sistonen@juuka.fi).
Yhteistyössä: Juuan kunta, Kannaksen Kylä ry, Sinikka Häyrinen.

Koli Soi – Kaisku
Ke 4.7.2018 klo 14.00, Hiljaisuuden temppeli, Kolin kansallispuisto
Pohjoismaista mystiikkaa, saksalaista romantiikka ja barokkimusiikkia sekä slaavilaista kaipuuta. Kamarikuoro Kaisku, johtaa Mari-Annika Heikkilä.
Konsertin kesto: noin 30 min.
Vapaa pääsy. Säävaraus.
Yhteistyössä: Kolin Retkiviikko, Metsähallitus.

Paateri Soi – Kaisku
Ke 4.7.2018 klo 19.00, Paaterin kirkko, Lieksa
Pohjoismaista mystiikkaa, saksalaista romantiikka ja barokkimusiikkia sekä slaavilaista kaipuuta. Bachin, Gjeilon, Kasken, Rahmaninovin, Rheinbergerin ja Sibeliuksen musiikkia sekä Toivo Kuulan teokset: Siellä on kauan jo kukkineet omenapuut, Rukous, Virta venhettä vie ja Kantelettaren tekstiin pohjautuva laulu Tuuti lasta tuonelahan. Kamarikuoro Kaisku, johtaa Mari-Annika Heikkilä.
Konsertin kesto: noin 1,5 h (sis. väliajan).
Liput: 15 €
Liput ennakkoon: 1) www.nettilippu.fi (asiakkaalle ei muita kuluja), 2) Paaterin Galleria Kahvila (040 1044 055), 3) Johannan Kirjapuoti (040 524 2802).
Yhteistyössä: Paaterin Galleria-Kahvila/Tanja Rissanen, Vuonislahden Taiteilijatalo ry, Lieksan kaupunki.

TalliGalleria Soi – Kitaramusiikkia Pohjolasta
Ma 9.7.2018 klo 18.00, TalliGalleria (Timitran Linnan pihapiiri), Lieksa
Uutta kansanmusiikkia koostuen J-P Piiraisen mm. Kolin innoittamista omista sävellyksistä ja pohjoismaisesta perinnemusiikista uudella twistillä! J-P Piirainen, kitara. Lieksan taideyhdistuksen taidenäyttely ”Jotakin vanhaa, jotakin uutta” avoinna TalliGalleriassa 26.6.-19.8. ti-su klo 12-18. Tervetuloa myös nauttimaan Timitran Linnan ravintolan antimista!
Konsertin kesto: noin 1,5 h (sis. väliajan).
Liput ovelta: 15 € (sis. konsertin ja taidenäyttelyn).
Liput ennakkoon: 1) www.nettilippu.fi (asiakkaalle ei muita kuluja), 2) TalliGalleria, 3) Johannan Kirjapuoti (040 524 2802).
Yhteistyössä: Lieksan Taideyhdistys ry, Timitran Linna.

Vaarinkallio Soi – Kitaramusiikkia Pohjolasta
Ti 10.7.2018 klo 18.00, Vaarinkallio, Koli (opastus Kolin Kylältä)
Uutta kansanmusiikkia koostuen J-P Piiraisen mm. Kolin innoittamista omista sävellyksistä ja pohjoismaisesta perinnemusiikista uudella twistillä! J-P Piirainen, kitara.
Konsertin kesto: noin 1,5 h (sis. väliajan).
Liput ovelta tuntia ennen konserttia: 15 €.
Liput ennakkoon: www.nettilippu.fi (asiakkaalle ei muita kuluja).
Yhteistyössä: Kolin Kristillinen yhdistys ry, Erkki ja Päivi Sutinen.

Kannas Soi – Tangon ja jazzin kohtaaminen
Ke 11.7.2018 klo 18.00, Kannaksen leirikeskuksen kivinavetta (ent. Kannaksen koulu), Juuka
Sole Azul repii tangon argentiinalaisilta juuriltaan ja istuttaa sen pohjoiseen ikiroutaan. Yhtye esittää jazzmusiikista tutuin tyylikeinoin itse säveltämäänsä tangovaikutteista musiikkia sekä sovituksia suomalaisista ja argentiinalaisista tangoista. Sole Azul: Harri Kuusijärvi, harmonikka; Pauli Lyytinen, saksofoni ja Eero Tikkanen, kontrabasso. Konsertin yhteydessä yleisöllä on mahdollisuus tutustua keramiikkataiteilija Sinikka Häyrysen ”Mustikkapaikka – uniikkia keramiikkaa” -myyntinäyttelyyn.
Konsertin kesto: noin 1,5 h (sis. väliajan).
Liput ovelta tuntia ennen konserttia: 15 €.
Liput ennakkoon: 1) www.nettilippu.fi (asiakkaalle ei muita kuluja), 2) ”Kohtaamispaikka Ellinkulma” (Huom! Vain käteisellä, 0400 139 160, pirjo.sistonen@juuka.fi).
Yhteistyössä: Juuan kunta, Kannaksen Kylä ry, Sinikka Häyrinen.

Paateri Soi – Sellolla
To 12.7.2018 klo 15.00, Paaterin kirkko, Lieksa
Paaterin kirkossa taltioidun ”Hiljaisuudessa” -soolosellolevyn ohjelmaa – suomalaisia kansansävelmiä ja klassikkosävelmiä. Matti Makkonen, sello.
Konsertin kesto: noin 45 min.
Liput ovelta: 12 € (sis. konsertin ja museoaluemaksun).
Liput ennakkoon: 1) www.nettilippu.fi (asiakkaalle ei muita kuluja), 2) Paaterin Galleria Kahvila (040 1044 055), 3) Johannan Kirjapuoti (040 524 2802).
Yhteistyössä: Paaterin Galleria-Kahvila/Tanja Rissanen, Vuonislahden Taiteilijatalo ry, Lieksan kaupunki.

TalliGalleria Soi – Tangon ja jazzin kohtaaminen
To 12.7.2018 klo 18.00, TalliGalleria (Timitran Linnan pihapiiri), Lieksa
Sole Azul repii tangon argentiinalaisilta juuriltaan ja istuttaa sen pohjoiseen ikiroutaan. Yhtye esittää jazzmusiikista tutuin tyylikeinoin itse säveltämäänsä tangovaikutteista musiikkia sekä sovituksia suomalaisista ja argentiinalaisista tangoista. Sole Azul: Harri Kuusijärvi, harmonikka; Pauli Lyytinen, saksofoni ja Eero Tikkanen, kontrabasso. Lieksan taideyhdistuksen taidenäyttely ”Jotakin vanhaa, jotakin uutta” avoinna TalliGalleriassa 26.6.-19.8. ti-su klo 12-18. Tervetuloa myös nauttimaan Timitran Linnan ravintolan antimista!
Konsertin kesto: noin 1,5 h (sis. väliajan).
Liput ovelta: 15 € (sis. konsertin ja taidenäyttelyn).
Liput ennakkoon: 1) www.nettilippu.fi (asiakkaalle ei muita kuluja), 2) TalliGalleria, 3) Johannan Kirjapuoti (040 524 2802).
Yhteistyössä: Lieksan Taideyhdistys ry, Timitran Linna.

TalliGalleria Soi – Tenorin paluu
Su 15.7.2018 klo 18.00, TalliGalleria (Timitran Linnan pihapiiri), Lieksa
Ortodoksisia yksinlauluja – Bashmakov – Mirolybov sekä Tšaikovski – Kuula (Kuolemasta 100 vuotta) – Merikanto (syntymästä 150 vuotta). Heikki Hattunen, tenori ja Ville Hautakangas, piano. Ortodoksinen kanttori ja tenori, Heikki Hattunen vietti osan lapsuudestaan TalliGallerian pihapiirissä ja tämän konsertin yhteydessä hän palaa vuosien jälkeen tuttuihin maisemiin. Konsertin ohjelmassa on esiintyjien itsensä tilaamia lauluja Leonid Bashmakovilta (1927-2016). Bashmakov oli säveltäjä ja kapellimestari, joka on tunnettu taidemusiikin lisäksi ortodoksisen kirkkomusiikin säveltäjänä. Ne on sävelletty Ari Koposen (1979-) Valamossa kirjoittamiin runoihin. Koponen väittelee pian teologian
tohtoriksi ja on Paimen-Sanomat -lehden päätoimittaja. Janne Salmenkankaalta (1984-) kantaesitys, jonka teksti on Valamon luostarin nimikkojuhlan, Kristuksen kirkastumisen tekstiin. Salmenkangas on Tampereella Harjun evl-seurakunnan kanttori, ja opiskelee sävellystä TAMK:ssa Paavo Korpijaakon johdolla. Arkkipiispa Leon laatimat karjalankieliset sanat Merikannon Reppurin lauluun. Peter Mirolybovilta (1918-2004) laulun lisäksi pianopreludeja. Mirolybov oli säveltäjä ja Uspenskin katedraalin kuoronjohtaja.

Lieksan taideyhdistuksen taidenäyttely ”Jotakin vanhaa, jotakin uutta” avoinna TalliGalleriassa 26.6.-19.8. ti-su klo 12-18. Tervetuloa myös nauttimaan Timitran Linnan ravintolan antimista!
Konsertin kesto: noin 1,5 h (sis. väliajan).
Liput ovelta: 15 € (sis. konsertin ja taidenäyttelyn).
Liput ennakkoon: 1) www.nettilippu.fi (asiakkaalle ei muita kuluja), 2) TalliGalleria, 3) Johannan Kirjapuoti (040 524 2802).
Yhteistyössä: Lieksan Taideyhdistys ry, Timitran Linna.

Paateri Soi – Sellot kesäillassa
Ke 25.7.2018 klo 19.00, Paaterin kirkko, Lieksa
Säveliä meiltä ja maailmalta kolmella sellolla: mm. Sibeliusta ja suomalaisia kansansävelmiä sekä afroamerikkalaisia spirituaaleja. Cello Spirituals -yhtye: Iida-Vilhelmiina Sinivalo, Sini Eusebio, Matti Makkonen.
Konsertin kesto: noin 1,5 h (sis. väliajan).
Liput: 15 €
Liput ennakkoon: 1) www.nettilippu.fi (asiakkaalle ei muita kuluja), 2) Paaterin Galleria Kahvila (040 1044 055), 3) Johannan Kirjapuoti (040 524 2802).
Yhteistyössä: Paaterin Galleria-Kahvila/Tanja Rissanen, Vuonislahden Taiteilijatalo ry, Lieksan kaupunki.

Kannas Soi – Sellot kesäillassa
To 26.7.2018 klo 18.00, Kannaksen leirikeskuksen kivinavetta (ent. Kannaksen koulu), Juuka
Säveliä meiltä ja maailmalta kolmella sellolla: mm. Sibeliusta ja suomalaisia kansansävelmiä sekä afroamerikkalaisia spirituaaleja. Cello Spirituals -yhtye: Iida-Vilhelmiina Sinivalo, Sini Eusebio, Matti Makkonen. Konsertin yhteydessä yleisöllä on mahdollisuus tutustua keramiikkataiteilija Sinikka Häyrysen ”Mustikkapaikka – uniikkia keramiikkaa” -myyntinäyttelyyn.
Konsertin kesto: noin 1,5 h (sis. väliajan).
Liput ovelta tuntia ennen konserttia: 15 €.
Liput ennakkoon: 1) www.nettilippu.fi (asiakkaalle ei muita kuluja), 2) ”Kohtaamispaikka Ellinkulma” (Huom! Vain käteisellä, 0400 139 160, pirjo.sistonen@juuka.fi).
Yhteistyössä: Juuan kunta, Kannaksen Kylä ry, Sinikka Häyrinen.

Paateri Soi – Pianolla
Pe 27.7.2018 klo 15.00, Paaterin kirkko, Lieksa
Herranen – Sibelius – improvisaatioita. Petri Herranen, piano.
Konsertin kesto: noin 45 min.
Liput ovelta: 12 € (sis. konsertin ja museoaluemaksun).
Liput ennakkoon: 1) www.nettilippu.fi (asiakkaalle ei muita kuluja), 2) Paaterin Galleria Kahvila (040 1044 055), 3) Johannan Kirjapuoti (040 524 2802).
Yhteistyössä: Paaterin Galleria-Kahvila/Tanja Rissanen, Vuonislahden Taiteilijatalo ry, Lieksan kaupunki.

Kesätanssit!
Pe 27.7.2018 klo 20.00-24.00, Vuonislahden lava, Lieksa
Kaksi settiä suomi-iskelmiä Olavi Virran ja Laila Kinnusen hengessä sekä kaksi settiä suomi-rockia 1960-70-luvuilta. Esiintyjinä TangoMaestro Orchestra solisteineen sekä Ape ja bändi.
Liput ovelta tuntia ennen: 12 €.
Liput ennakkoon: 1) www.nettilippu.fi (asiakkaalle ei muita kuluja), 2) Vuonislahden Kyläseura (0400 170 255), 3) Paaterin Galleria Kahvila (040 1044 055), 3) Johannan Kirjapuoti (040 524 2802).
Järjestää: Pielinen Soi -festivaali & Vuonislahden kyläseura ry

TalliGalleria Soi – Argentiinalaisen tangon ilta
La 28.7.2018 klo 18.00, TalliGalleria (Timitran Linnan pihapiiri), Lieksa
Trio Tanguango ”Hotel Tango” -levynjulkaisukiertueella. Gardel – Piazzolla. Trio Tanguango: Susanna Mieskonen, viulu; Kirsi Laamanen, harmonikka ja Maija Teikari, piano. Lieksan taideyhdistuksen taidenäyttely ”Jotakin vanhaa, jotakin uutta” avoinna TalliGalleriassa 26.6.-19.8. ti-su klo 12-18. Tervetuloa myös nauttimaan Timitran Linnan ravintolan antimista!
Konsertin kesto: noin 1,5 h (sis. väliajan).
Liput ovelta: 15 € (sis. konsertin ja taidenäyttelyn).
Liput ennakkoon: 1) www.nettilippu.fi (asiakkaalle ei muita kuluja), 2) TalliGalleria, 3) Johannan Kirjapuoti (040 524 2802).
Yhteistyössä: Lieksan Taideyhdistys ry, Timitran Linna.

TalliGalleria Soi – Kesäkauden päätös
Su 19.8.2018 klo 18.00, TalliGalleria (Timitran Linnan pihapiiri), Lieksa
Viihde- ja iskelmämusiikin helmiä vuosien varrelta. Kari Hämysen orkersteri: Kari Hämynen, harmonikka ja kosketinsoittimet; Joni Räty, kitara; Pertti Heikkinen, basso ja Mauri Kokko, rummut. Laulusolistina Kai Heikki eli Heikki Kotilainen. Lieksan taideyhdistuksen taidenäyttely ”Kosketus” avoinna TalliGalleriassa 26.6.-19.8. ti-su klo 12-18. Tervetuloa myös nauttimaan Timitran Linnan ravintolan antimista!
Konsertin kesto: noin 1,5 h (sis. väliajan).
Liput ovelta: 15 € (sis. konsertin ja taidenäyttelyn).
Liput ennakkoon: 1) www.nettilippu.fi (asiakkaalle ei muita kuluja), 2) TalliGalleria, 3) Johannan Kirjapuoti (040 524 2802).
Yhteistyössä: Lieksan Taideyhdistys ry, Timitran Linna.

Pidätetään oikeudet muutoksiin!