Konserttipaikat

PAATERIN KIRKKO

VUONISLAHTI

Paaterin kirkko

Paaterin kirkko on kuvanveistäjä Eva Ryynäsen suunnittelema kirkko Lieksan Vuonislahdessa. Paaterissa sijaitsee myös Eva Ryynäsen ateljee, koti, galleria-kahvila. Paateri on Lieksan suosituimpia matkailukohteita. Puukirkko on Eva Ryynäsen (1915-2001) suurin työ ja se valmistui kesällä 1991. Kirkossa pidetään kesäisin jumalanpalveluksia, häitä kastetilaisuuksia, hautajaisia, konsertteja ja muita tilaisuuksia.

Erotin

LUONTOKESKUS UKKO

KOLI

Luontokeskus Ukko

Luontokeskukseen on hyvät maantieyhteydet. Joensuu-Kajaani -tieltä nro 6 on Kolin kylälle 9 ja Ukko-Kolille 12 kilometriä. Tieltä nro 6 käännytään Ahmovaarassa sijaitsevan Kolinportin kohdalta tielle nro 504 (Joensuusta päin tultaessa oikealle, Kajaanista päin tultaessa vasemmalle). Kolin kylältä löytyvät opasteet Ukko-Kolille.

Erotin

JUUAN KIRKKO

JUUKA

Juuan kirkko sijaitsee Pohjois-Karjalassa. C. A. Gustavssonin suunnittelema kirkko rakennettiin vuosina 1850-1851. Kirkko peruskorjattiin 1973-74 ja maalattiin kokonaan sisäpuolelta 1989. Puukirkossa on istumapaikkoja 900 henkilölle. 22 -ääniset mekaaniset urut valmisti Kangasalan Urkutehdas vuonna 1974.Kirkon alttaritaulu on ”Kristus ristillä”, joka on Kaarlo Kiljanderin tekemä jäljennös Adolf von Beckerin maalaamasta, tuhoutuneesta Kaavin kirkon alttaritaulusta.

Erotin

LIEKSAN KIRKKO

Lieksan kirkko on Reima ja Raili Pietilän suunnittelema Lieksan evankelis-luterilaisen seurakunnan pääkirkko kaupungin keskustassa. Nykyinen kirkko on järjestyksessään neljäs. Se valmistui vuonna 1982, kun edellinen, C. L. Engelin suunnittelema puinen kirkko oli tuhoutunut kellotapulia lukuun ottamatta tulipalossa vuonna 1979. Kirkon 36 -äänikertaiset urut on rakentanut Kangasalan Urkutehdas. Kirkkotekstiilit on suunnitellut ja valmistanut Päikki Priha.

Erotin

HANNIKAISEN SALI

Nurmeksessa sijaitseva Hannikaisen sali on saanut nimensä Nurmeksessa syntyneen ja kasvaneen säveltäjä Pekka Juhani Hannikaisen (1854-1924) mukaan. Akustiikaltaan hyvää monitoimisalia käytetään konsertteihin, teatteriesityksiin, kokouksiin, luentoihin ja elokuvanäytöksiin. Salissa on 250 -paikkainen nouseva katsomo. Salissa toimii myös uutuuselokuvia esittävä Kino Hannikainen.

Erotin

JOENSUUN TEATTERIRAVINTOLA

Joensuussa sijaitseva Teatteriravintola on monipuolinen ja tasokas kokonaisuus arvoympäristössä. Ravintola toimii Eliel Saarisen piirtämässä ja vuonna 1914 valmistuneessa kaupungintalossa. Teatteriravintola tarjoaa asiakkailleen monimuotoiset tilat ja herkullista ruokaa Pohjois-Karjalan alueen lähituottajien paikallisia raaka-aineita hyödyntäen.

Erotin