Konserttipaikat

PAATERIN KIRKKO

VUONISLAHTI

Paaterin kirkko

Paaterin kirkko on kuvanveistäjä Eva Ryynäsen suunnittelema kirkko Lieksan Vuonislahdessa. Paaterissa sijaitsee myös Eva Ryynäsen ateljee, koti, galleria-kahvila. Paateri on Lieksan suosituimpia matkailukohteita. Puukirkko on Eva Ryynäsen (1915-2001) suurin työ ja se valmistui kesällä 1991. Kirkossa pidetään kesäisin jumalanpalveluksia, häitä kastetilaisuuksia, hautajaisia, konsertteja ja muita tilaisuuksia.

Erotin

 

 

KOLIN KIRKKO

KOLI

KOLIN KIRKKOKolin kirkko, joka sijaitsee aivan kylän keskustassa, on valmistunut 1930 alkuaan kristillisen yhdistyksen rukoushuoneeksi. Myöhemmin rakennusta on laajennettu nykyiseen muotoonsa.

Erotin

 

 

LIEKSAN KIRKKO

LIEKSA

LIEKSAN KIRKKOLieksan kirkko, joka vihittiin käyttöön 28.11.1982 on Pielisjärven seurakunnan pääkirkko. Kirkon ovat suunnitelleet arkkitehdit Raili ja Reima Pietilä. Kirkko on rakennettu samalle paikalle, jolla sijaitsi v. 1979 tulipalossa tuhoutunut C L Engelin suunnittelema arvokas puukirkko.

Erotin

 

 

LIEKSAN KULTTUURIKESKUS

LIEKSA

Lieksan kulttuurikeskusKulttuurikeskus on valmistunut vuonna 1985. Brahe-salissa paikkoja on 400.
Kulttuurikeskuksessa järjestetään konsertteja, teatteriesityksiä, taidenäyttelyitä,elokuvia sekä juhlatilaisuuksia.

Erotin

 

 

LUONTOKESKUS UKKO

KOLI

Luontokeskus Ukko

Luontokeskukseen on hyvät maantieyhteydet. Joensuu-Kajaani -tieltä nro 6 on Kolin kylälle 9 ja Ukko-Kolille 12 kilometriä. Tieltä nro 6 käännytään Ahmovaarassa sijaitsevan Kolinportin kohdalta tielle nro 504 (Joensuusta päin tultaessa oikealle, Kajaanista päin tultaessa vasemmalle). Kolin kylältä löytyvät opasteet Ukko-Kolille.